Известие

Collapse
No announcement yet.

Капачка на теглича - питане

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Капачка на теглича - питане

Колеги, вчера спирам на Кауфланд и жената вика, нещо виси от бронята... и гледам капачката на теглича овиснала на тея двете пласмасови крачета в долната част. Опитах се да я закача обратно, ама файда никаква. Според мен в горната част има някъв липсващ елемент, който я държи принципно. Някакви идеи? Може ли да се закрепи пак, или трябва да се дири нова? така като съм взел да питам, капачето на ключалката на дясната врата не се затваря от зимата и ме е страх, че ще се напълни вътре ключалката с гняс...някви съвети?
    Last edited by ivo_red; d.m.y г., 14:41.
    (1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS

На капачката има метална пластина,която я закопчава към бронята.Влиза в каналчето на издадената част на капачката. Ключалката я пръскай с WD или подобен спрей и раздвижвай докато се затвори.
    sigpic33201
    930 Quattroporte

Comment

Първоначално публикувано от BaiJedi Покажи съобщение
      На капачката има метална пластина,която я закопчава към бронята.Влиза в каналчето на издадената част на капачката. Ключалката я пръскай с WD или подобен спрей и раздвижвай докато се затвори.

И аз така предположих, че нещо липсва. Явно като пътувах, някъде ми е изпаднала тази метална пластина. Като се замисля за какви дупки става въпрос във Враца и се чудя как само това е изпаднало тая пластина сега едва ли ще мога да я намеря само нея.Ще трябва да взема цялата капачка здрава отнякъде, но поне моята си я запазих, че иначе щеше да се наложи и боя да диря. Иначе ще пробвам това с WD40, ама раздвижването е малко деликатната част. Даностане, че не ми се сменят ключалки

Comment

Първоначално публикувано от ivo_red Покажи съобщение
        И аз така предположих, че нещо липсва. Явно като пътувах, някъде ми е изпаднала тази метална пластина. Като се замисля за какви дупки става въпрос във Враца и се чудя как само това е изпаднало тая пластина сега едва ли ще мога да я намеря само нея.Ще трябва да взема цялата капачка здрава отнякъде, но поне моята си я запазих, че иначе щеше да се наложи и боя да диря. Иначе ще пробвам това с WD40, ама раздвижването е малко деликатната част. Даностане, че не ми се сменят ключалки
        Нищо деликатно няма..смело с ВД-то !
        Колкото до пластината можеш да си я направиш и сам

Comment

Вчера в Благоевград някой си е намерил капачка за теглича ... от моята броня ;(
          166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Първоначално публикувано от PEPI-2ALFA Покажи съобщение
            Вчера в Благоевград някой си е намерил капачка за теглича ... от моята броня ;(
            На мен така някой си намери капачка на резервоара в паркинга на мола от моята кола. Да му изсъхнат ръчичките крадливи!

Comment

Working...
            X